Sneel | Cultureel Cafe | VDGH

HUMMELTJESOPPAS (0-6 jaar)

Iedere zondag, 10:30 – 11:30

Dit is een oppasmogelijkheid voor kinderen van ouders die de dienst in de kerk in het centrum (Frankestraat 24) willen bezoeken.

ONDER DE VERHALENBOOM (6-11 jaar)

2e en 4e zondag van de maand, 10:30-11:30

In twee leeftijdsgroepen gaan de kinderen aan het werk met een be-paald thema dat twee of drie keer het programma ondersteunt. De kinderen maken eerst een gedeelte van de kerkdienst mee en gaan daarna naar hun eigen ruimte. Er wordt vaak een (bijbel)verhaal verteld, waarna dit op een creatieve manier wordt verwerkt.

SNEEL SERIOUS (12-17 jaar)

4e zondag van de maand, 10:30-11:30

Een nieuwe activiteit in dit seizoen. We brunchen samen in Sneel en bespreken allerlei onderwerpen. Neem je favoriete muziek mee, film of boek mee.

SNEEL (11-17 jaar)

iedere vrijdag, 15:00-22:00

In de middag kun je gewoon lekker binnenlopen en om 18:00 eten we met elkaar. Na het corveeën is er een programma aan de hand van het maandthema. Dit kan een spel of een film zijn, iets sportiefs of juist iets creatiefs.

SNEELCAFE (16+)

iedere vrijdag, 22:15-24:00

Bij elkaar komen rondom de bar, de piano of een spelletje, onder het genot van vrienden, een drankje en een knabbeltje.

DECKSELS (18-30 jaar)

1e donderdag van de maand, 18:00-23:00

De Decksels gezellige gespreksgroep. Eerst eten we met elkaar, daarna een film, workshop, excursie of discussie aan de hand van zaken die ons bezig houden. De onderwerpen variëren tussen maatschappelijk, religieus en actueel.

CULTUREEL CAFE (alle leeftijden)

3e zaterdag van de maand – neem ook even een kijkje op www.cultureelcafe.cc

Een culturele avond, waarop het podium is opengesteld voor jong en oud, voor allerlei theatrale en muzikale uitspattingen. Zo ontstaat er iedere maand een ander, verrassend, programma, waarbij de acts in hapklare brokken worden gepresenteerd. Beklim het podium of een barkruk in een informele en gezellige sfeer.

SPECIALE ACTIVITEITEN

verschillende groepen en leeftijden

Een Giethoornkamp met Hemelvaart, een bijzondere pelgrimage in het buitenland in de voorjaarsvakantie en spetterende themafeesten. Houd de agenda op deze site dus goed in de gaten en zorg ervoor dat je niks mist!